Porin Palloilijat

FC Eurajoesta ei ollut Sinimyrskyn pysäyttäjäksi

Julkaistu: 18.08.2014 - 05:08

PoPa palasi lähes kuukauden tauon jälkeen kotiin UK:n tekonurmelle ja vastustajakseen joukkue sai FC Eurajoen. Ottelu oli alusta loppuun Sinimyrskyn dominointia ja FC Eurajoella meni sormi suuhun, kun PoPa kaatoi eurajokelaiset 8-1 (4-0).

Sinimyrsky otti ottelun tahtipuikon välittömästi haltuunsa ja hallitsi palloa mielin määrin, eikä FC Eurajoki päässyt pelivälineeseen kiinni kuin hätäisillä purkupalloilla. Oli vain ajan kysymys, milloin PoPa maalaisi ensimmäisen kerran.

Tuo hetki tuli 13. minuutilla, kun Markus Hytti malttoi pitää palloa ja sitten syötti näppärästi Jan Röngälle, joka keskitti boxiin ja josta Jan Johansson vei taivaansiniset viekkaasti 1-0-johtoon.

Toisen kerran kädet voitiin nostaa ilmaan 33. minuutilla, kun Gert Pärna ajoi boxiin röyhkeästi kuin virtahepo kolmen eurajokelaisen läpi ja ohitti maalivahdin, josta Pärna iski 2-0.  Sama mies oli asialla 40. minuutilla, kun luotettavan Jani Lahtisen syöttö löysi Miko Dahlmanin ja Dahlman jätti Pärnalle, joka ohitti jälleen maalivahdin ja viimeisteli pomminvarmasti 3-0-maalin.

Pärnaa ei pysättänyt mikään: 43. minuutilla Johansson riisti hyökkäysalueella eurajokelaiselta pallon ja syötti Pärnalle, joka vei PoPan 4-0 johtoon kliinisellä suorituksella.

Toiselle puoliajalle pelin painopiste ei odotetusti muuttunut. Paikkoja siunaantui Hytille, Pärnalle sekä Johanssonille, mutta laukaukset menivät joko ohi, maalivahdin näppeihin tai tolppaan.

65. minuutilla päästiin taas maalin makuun, kun Juho Lehtonen pinkoi läpi ja viimeisteli 5-0-maalin tyylikkäästi. Viitisen minuuttia myöhemmin Lehtonen levitti Clément Poumeyrolle, joka vastasi illan komeimmasta osumasta, kun Poumeyrol sijoitti boxin ulkopuolelta huimasti aivan yläkulmaan.

72. minuutilla Gert Pärna tarjoili takaviistoon Hytille herkullisesti kuin Grilli-Pori makkaraperunat, josta Hytti kokeili maaliverkkojen kestävyyttä sydämensä kyllyydestä. Verkot kestivät ja FC Eurajoen maalivahti sai poimia pallon maalista seitsemännen kerran.

FC Eurajokikin pääsi maalin makuun 77. minuutilla nopeasta vastahyökkäyksestä, eikä maalille palannut Joni Johansson saanut pitää nollaansa. Tuttu mies oli Sinimyrskyltä vauhdissa vielä 88. minuutilla, kun oli Lehtonen syötti Pärnan läpi. Pärna ohitti maalivahdin ja mies pääsi nautiskelemaan jo illan neljättä maaliaan.

PoPa - FC Eurajoki 8-1

'13 Jan Johansson
'33 '40 '43 '88 Gert Pärna
'65 Juho Lehtonen
'70 Clément Poumeyrol
'72 Markus Hytti

Sivuston toteutus | Kukumo Creative