Porin Palloilijat

Haastattelussa Gert Pärna

Julkaistu: 07.09.2012 - 06:00

Kahdessa PoPan mukana pelaamassaan ottelussa erittäin vakuuttavasti esiintynyt Gert Pärna kertoo kuulumisiaan haastattelussa. Gertille PoPa ei ole uusi joukkue, vaan hän tekee pikemminkin paluun taivaansiniseen paitaan.

1. Kuka olet?

Olen Gert Pärna, virolaissyntyinen kuljetusalan ammattilainen. Jalkapallo on intohimoni, monien muiden asioiden lisäksi. Nimeni on suomalaisille aina ollut vähän outo ja siitä on keksitty monia muunnelmia.

2. Minkälainen on jalkapallohistoriasi?

Pelaamisen aloitin vasta ollessani 13-vuotias. Harjoittelu alkoi ToVen kanssa. Silloin en tiennyt puoliakaan fudiksen säännöistä. Taisin muutaman kauden jälkeen siirtyä “lainapapereilla” PoPaan kaudeksi, jossa voitin maalikuninkuuden. Sen jälkeen PoPa ja ToVe yhdistyivät, ja niin taisi moni muukin joukkue tehdä. Se ei maistunut minulle vaan lähdin uusiin tuuliin PiTun edustukseen.

PiTu taisi pelata sillon Nelosessa. Joukkueessa oli mm. PoPan futsaljoukkueesta tuttu Vesa Lamminen. Sain kokemusta sieltä harjoituksista, mutta peliaikaa ei tullut. Käväisin myöhemmin vielä FC Jazzissa.

3. Millainen pelaaja olet?

Kentällä olen melko rauhallinen ja hiljainen. Pidän jalkapallosta, kun sitä pelataan. En siis tykkää ollenkaan räiskimisestä. Minusta on tullut viimeisen vuoden aikana erittäin maaliahne. Toivottavasti siitä on hyötyä joukkueelle!

4. Miksi tulit PoPaan pelaamaan?

Kuten jo aikasemminkin mainitsin, voitin kerran PoPassa maalikuninkuuden. Miksen tekisi sitä uudestaan? Päätavoitteena ei tietenkään ole se, vaan myös kehittyä pelaajana ja nostaa PoPaa ylöspäin!

Sivuston toteutus | Kukumo Creative