Porin Palloilijat

Kaksi uutta maalivahtia PoPaan!

Julkaistu: 22.04.2016 - 16:51

Porin Palloilijat vahvistuu kahdella uudella maalivahdilla, kun Kai Lohiranta ja Sami Rautalahti siirtyvät Sinimyrskyyn.

 

“Olemme usean kuukauden ajan hakeneet kissojen ja koirien kanssa laadukasta veskaria. Olen todella tyytyväinen, että saatiin kaksi vahvaa molaria”

 

“Etsimme vielä yhtä topparia joukkueeseen niin paketti alkaa olemaan valmis.” PoPan valmentaja Juho Lehtonen kommentoi

 

20-vuotias Kai Lohiranta on FC Jazzin kasvatti. Hänellä on B- ja A-junioreiden SM-pelejä vyöllään. Kaudella 2013 hän pääsi edustuksen kokoonpanoihin Kakkosen otteluissa, peliaikaa ei kuitenkaan saanut.

 

“Kaitsu on hyvä pelaamaan jalalla ja osaa ohjata peliä. Tämä palanen meiltä on puuttunut. Puolustuslinjan pelaaminen helpottuu huomattavasti kun takana on osaava mies, joka hallitsee rangaistusalueensa. Maalivahti on tärkeä palanen joukkuetta” Lehtonen kertoi.

 

“PoPaan tulin hyvällä fiiliksellä, muutaman kaverin tunnen junnuajoilta, niin aina parempi.”

 

“Odotukset on, että paikat pysyy kunnossa ja mahdollisimman paljon nollapelejä” kommentoi Kai Lohiranta

 

26-vuotias Sami Rautalahti on Pihlavan Työväen Urheilijoiden kasvatti. Hän on junioriaikoinaan kertaalleen päässyt piirijoukkueeseen. PiTUn edustuksen mukana hän oli vuoden verran, kunnes loukkasi polven niin pahoin, että joutui laittamaan hanskoja hetkeksi naulaan.

 

“Sami on hyvä sparraaja Kaitsulle ja tuo hyvän lisän treeneihin kun molemmissa päissä on veskari. Treenien laatu paranee sitä myöden” totesi Lehtonen.

 

“Tulen avoimilla fiiliksillä PoPaan. Tekemään hyvää duunia ja hakemaan innostusta taas lajia kohtaan.”

 

“ Omat odotukset kauden suhteen on löytää Kaitsun kanssa kultainen keskitie ja pyrkiä antamaan jokaisessa pelissä voittamisen mahdollisuus muulle joukkueelle. “ kommentoi Sami Rautalahti

 

Molemmat miehet on mahdollista nähdä tositoimissa jo ensi sunnuntaina kun PoPa kohtaa FC Rauman harjoitusottelussa UK tekonurmella. Ottelu alkaa klo 19 ja tottakai on myös vaapaa pääsy.

 

 

Sivuston toteutus | Kukumo Creative