Porin Palloilijat

Kolmas kerta toden sanoo?

Julkaistu: 17.09.2012 - 19:01

PoPa kohtaa tiistaina 18.9 jo kolmatta kertaa tällä kaudella MuSan Salaman kolmosjoukkueen. Ensimmäinen kohtaaminen oli pre-seasonilla, josta PoPa otti komean 1-0 voiton UK-tekonurmella lähes hyytävässä alkukevään illassa. Toinen kohtaaminen tapahtui Satakunnan vitosen alkusarjan ottelussa 21.5 Ruosniemen kentällä, jossa väännettiin 0-0 tasuri. Ottelu oli jopa niin tasainen, että pienellä Ruosniemen kentällä kumpikaan joukkue ei päässyt varsinaisiin vaarallisiin maalintekopaikkoihin.

Tulevassa kamppailussa pelataan maineesta ja kunniasta Satakunnan vitosdivarin alasarjassa, jossa PoPa on voittanut kaikki kolme pelattua ottelua maalierolla 10-3. Alasarjassa PoPan riveihin liittynyt Gert Pärnä on paukuttanut 4 maalia, joten mies on varmasti tulessa myös tiistaina. MuSa3:nen oli alkusarjan toiseksi viimeinen ja sai mukaansa alasarjaan vain pisteen jonka se taisteli PoPa-tasurissa. Alasarjassa Musa3:nen on hieman ryhdistäytynyt ja he ovatkin jopa voittaneet yhden ottelun.

Ottelu on PoPalle viimeinen kotiottelu tällä kaudella, joten PoPa tulee varmasti pelaamaan täysillä loppuun asti ja haluaa palkita faninsa ja yleisönsä isolla voitolla isosta ”derby”-ottelusta. Ottelut MuSa3:sta vastaan ovat molemmilla kerroilla olleet tunteikkaita eli tiistaina tullaan varmasti näkemään vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Tule siis katsomaan kuinka PoPa suoriutuu kauden viimeistä kotimatsistaan UK-tekonurmen illassa klo 20.00 alkaen.

Sivuston toteutus | Kukumo Creative