Porin Palloilijat

Maalintekoharjoitukset Levolla

Julkaistu: 11.08.2014 - 05:22

Sinimyrsky pakkasi kimpsut ja kampsut ja lähti eksoottiseen Mäntyluotoon, jossa joukkuetta odotti Mäntyluodon Kiri. Ottelusta tuli kesäinen ilotulitus, sillä PoPa loi järjettömän määrän maalipaikkoja ja voitti ottelun jopa 12-0.

Jo ennen ottelua Kirin tilanne ei näyttänyt lupaavalta, kun joukkue lähti pelaamaan yhden vajaalla sekä mäntyluotolaiset joutuivat lainaamaan maalivahdin hanskoja PoPalta.

Ensimmäinen maali syntyi 6. minuutilla, kun Carsten Warzecha tarjoili päällään pallon Markus Hytille, joka laukaisi nätisti pallon suoraan ilmasta verkon perukoille. Toisen maali vuoro oli 12. minuutilla, kun Clément Poumeyrol revittiin kumoon boxissa ja pilkusta Jan Johansson viimeisteli kliinisellä tavalla. Sama mies oli asialla 17. minuutilla, kun Johansson leikkasi vapaasti keskelle ja pommitti 0-3-maalin.

Ennen neljättä maalia onneaan pääsi kokeilemaan muiden muassa Anthony Castan kulmapotkun jälkitilanteesta, mutta maalivahti teki komean jalkatorjunnan. Seuraavaksi oli Johanssonin vuoro, joka tuli tyylikkäillä harhautuksilla boxiin ja haki etukulmasta maalia tällä kertaa laihoin tuloksin. Sitten oli Jani Lahtisen vuoro astua esiin painavalla laukauksella, johon maalivahti sai näppinsä väliin.

0-4-maalissa nähtiin Warzechaa parhaimmillaan, kun mies otti pallon mukaansa takavasaralla ja syötti takatolpalle, josta Hytti pääsi viimeistelemään tyhjiin.

Kirin tilanne huonontui entisestään, kun yksi mies putosi jälleen ryhmästä. Niinpä Kiri lähti toiselle puoliajalle kahden miehen vajaalla.

49. minuutilla Jaro Dahlman vapautti syötöllä Warzechan läpiajoon, josta Warzecha sijoitti pallon helposti 0-5-maalin. Sama meininki jatkui edelleen, kun 58. minuutilla Johanssonin löysä laukaus lirui alakulmaan vaihtaen lukemiksi 0-6. Myös Islam Sekez halusi päästä maalin makuun ja 65. minuutilla Sekez vaani takatolpalla onnistuneesti, kun hän laittoi kulmapotkusta lähteneen pallon maaliin. 0-8-maalin vuoro oli 68. minuutilla, kun Johansson sai kävellä rauhassa boxiin ja laukaista pallon yläpömpeliin. Taas mentiin maalien muodossa, kun 70. minuutilla Warzecha puski 0-9-maalin.

Kymppi meni rikki kolmea minuuttia myöhemmin, kun Johansson sai kaiken tilan ja ajan, eikä hän erehtynyt paikastaan. Seuraava maali nähtiin poikkeuksellisesti vasta kymmenen minuuttia myöhemmin, kun Hytti maalasi 82. minuutilla lukemat 0-11. Vielä lisäajalla kirsikkana kakun päälle Castanin laukauksen jatkopalloon pääsi Warzecha, joka niittasi ottelun loppulukemat 0-12.

MäKi - PoPa 0-12

Markus Hytti '6 '39 '82
Jan Johansson '12 '17 '58 '68 '73
Carsten Warcezha '49 '70 '90+
Islam Sekez '65

Sivuston toteutus | Kukumo Creative