Porin Palloilijat

Merikarvian kirous pysyy

Julkaistu: 06.08.2014 - 04:03

Sinimyrsky aloitti kolmen ottelun vieraskiertueensa Merikarvialla. PoPan synkkä historia Merikarvialla sai jatkoa, kun MInto osoitti jälleen olevansa vahva kotijoukkue voittaen ottelun 4-0.

MInto lähti terävällä jalalla otteluun ja sai luotua pahannäköistä painetta välittömästi PoPan kenttäpuoliskolle, mutta Sinimyrskyn puolustus ja maalissa pelannut Jaakko Laaksila pääsivät vielä pelkällä säikähdyksellä. MInton painostuksen ohessa 12. minuutilla Justus Willman teki erinomaisen katkon keskikentällä ja tarjoili Gert Pärnalle, jonka laukauksen vastaan tullut maalivahti torjui. Kulmapotkussa kapteeni Jukka Vehmas nousi korkeimmalle, mutta pusku meni takakulmasta ohi.

MInto painosti hurjasti, mutta useammat laukaukset osuivat joko PoPan puolustukseen tai jopa merikarvialaisten omiin pelaajiin. 38. minuutilla MIntolaiset pääsivät melkein juhlimaan maalia, kun kulmapotkusta annettu keskitys pomppi boxissa ja löysi mintolaisen, joka laukaisi Laaksilan käsien kautta ylärimaan. Tämän jälkeen Sinimyrsky ei enää pystynyt pitämään merikarvilaisia nollilla, kun 40. minuutilla mintolainen irtautui läpi ja sijoitti pallon varmasti maaliin.

PoPa lisäsi toiselle puoliajalle selvästi enemmän tempoa ja saikin pallonhallintaa itselleen, mutta tiiviinä pysynyt MInto ei antanut tippaakaan vapaata tilaa. Täten PoPan parhaimmat paikat syntyivätkin vapaapotkuista. Juho Lehtosen vapaapotkun 63. minuutilla MInton molari nyrkkeili pois kuten myös Jan Johanssonin vaparin 68. minuutilla. 70. minuutilla Johanssonin antama vapaapotku meni vain muutaman sentin yli maalin.

73. minuutilla MInto sai oman vapaapotkunsa, josta joukkue ironisesti PoPan kustannuksella maalasi komealla laukauksella 2-0. Tässä vaiheessa PoPa nosti lisää miehiä ylös ja laittoi kaikki peliin, että saisi toivoa elättävän kavennusmaalin. Uhkarohkeasti pelannut Sinimyrsky ei saanut palkintoaan, vaan edelleen tiiviinä pysynyt MInto piti PoPan pois boxin ulkopuolelta.

Lisämaaleja nähtiin vielä MInton toimesta vastahyökkäyksistä. Ensin 87. minuutilla merikarvialaiset karkasivat jo 3-0 johtoon ja lisäajalla MInto sinetöi vielä lukemiksi 4-0.

MInto - PoPa 4-0

Sivuston toteutus | Kukumo Creative