Porin Palloilijat

MuSa3 riisui PoPan aseista

Julkaistu: 10.06.2013 - 03:02

PoPa otteli MuSa3:a vastaan Ruosniemen pyhätössä. Sinimyrsky joutui antautumaan komeana kesäpäivänä MuSa3:n edessä, kun musalaiset ottivat ansaitusti kolme pistettä lukemin 5–1.

Musta alku

PoPa ei ollut ottelun alkuhetkillä hereillä, kun heti alkajaisiksi MuSa3 sai painettua pallon vaarallisesti Sinimyrskyn puoliskolle ja 2. minuutilla MuSa3 sai välittömästi palkinnoksi ottelun avausmaalin. Kun PoPa ei päässyt pelin sisään, niin MuSa3:lle tämä kelpasi enemmän kuin hyvin. 13. minuutilla MuSa3 karkasi jo 2–0 johtoon.

Toisen maalin jälkeen PoPa alkoi näyttää heräämisen merkkejä ja painopistettä saatiin käännettyä MuSa3:n puoliskolle. Hyvän hyökkäysjakson jälkeen Sinimyrsky sai 2–1- kavennusmaalin, kun Karri Laihonen pelattiin tyylikkäästi läpiajoon ja koko ottelun vahvasti pelannut Laihonen sijoitti pallon kylmän viileästi takakulmaan.

Sinimyrsky pysyy kurissa

MuSa3 ei tästä pelästynyt vaan teki 31. minuutilla 3–1 maalin. Musalaiset saivat PoPan hyökkäysrakentelun näyttämään jatkuvasti tehottomalta, kun musalaiset pystyivät hyvällä liikkeellä estämään Sinimyrskyn pääsyn vaarallisimmalle maalintekosektorille.

Toinen puoliaika jatkui samoissa merkeissä. Kovasta yrityksestä huolimatta PoPa ei tahtonut millään päästä maalintekopaikoille ja MuSa3 kuittasi nopeilla hyökkäyksillä vastaan, joka tuotti tulosta kahteen otteeseen. PoPa ei siis saanut riemukasta voittoa – toisin kuin Suomen maajoukkue – vaan MuSa3 kauden avausvoittonsa vähintäänkin ansaitusti lukemin 5–1.

PoPan seuraava ottelu on Ruosniemellä FC Raumaa vastaan 17.6. klo 19.

Teksti: Timo Peltomaa
Kuva: Joni Hiltunen

Sivuston toteutus | Kukumo Creative