Porin Palloilijat

Otteluennakko: Ruosniemen Visa – Porin Palloilijat

Julkaistu: 27.08.2013 - 06:44

PoPa lähtee tiistaina 27.8. pelattavaan otteluun allaan upea voitto LuVesta. Vaikka luvialaiset antoivat kaikkensa, piti PoPa ottelua hallussaan ja voitti 3–1.

Otteluennakko

Viime ottelun voitolla oli hintansa, sillä PoPan ykköshyökkääjä Karri Laihonen sai kolauksen ja kärsii nyt alavartalovammasta. Vamma pakottaa Karrin olemaan pois ainakin tiistain ottelusta. PoPan pelaajaringistä löytyy onneksi liuta muita nälkäisiä pelaajia, joten ainakaan yrityksen puutteeseen ei hyökkäyspeli kaadu.

Tiistain ottelussa PoPa kohtaa paikallisvastustajansa Ruosniemen Visan. RuosV on tällä hetkellä Satakunnan Kutosessa kuudentena saalistettuaan yhden voiton, tasapelin ja yhden tappion. Siinä missä PoPa on tehnyt kolmessa ottelussa 10 maalia ja päästänyt 8, on RuosV tehnyt kolmessa ottelussa 6 ja päästänyt 7. Tästä voidaan päätellä, että 0–0-tasapeli ei ole ottelun todennäköisin lopputulos. Ilmatieteen laitos lupaa tiistaille poutaa ja lämpöä, joten kannattaa tulla paikalla Ruosniemen jalkapallokentälle katsomaan paikalliskamppailua!

Kentän sijainti kartalla: http://goo.gl/maps/UBD5G

Siitä jatketaan mihin jäätiin

PoPan pelaajavalmentaja Tuukka Hakalan mukaan suuriin pelillisiin muutoksiin ei ole tarvetta ennen illan ottelua.

Millä taktiikalla PoPa lähtee kaatamaan Ruosniemen Visaa?
”Eiköhän tässä jatketa siitä mihin edellisessä pelissä jäätiin. Pallo pysyi joukkueen hallussa niin hyvin, että on turha tehdä suurempia muutoksia. Pallottomien pelaajien liikettä ja puhetta sekä yksinkertaisen syöttöpelin tärkeyttä ei voi tällä tasolla liikaa korostaa.”

Mitä PoPan pitää vielä pystyä parantamaan vaikka alla on voitto?
”Tehokkuutta. Santeri Hakomäki ja Karri Laihonen ovat tänään poissa, joten onnistumisia on tultava muilta. Myös tyhmät ja täysin turhat arviointivirheet on karsittava pois, tästä esimerkkinä LuVen ainoaan maaliin johtanut tilanne edellisestä pelistä.”

Miksi katsojan kannattaa tulla paikalle?
”Koska Kalle Axel Anttila.”

Katso myös Kalle Axel Anttilan videohaastattelu: http://youtu.be/FboltOVr8JQ

Sivuston toteutus | Kukumo Creative