Porin Palloilijat

PoPa vahvistuu kahdella uudella pelaajalla

Julkaistu: 29.08.2015 - 14:29


Niko Soini (vas.), päävalmentaja Juho Lehtonen ja Jussi Helander.

Porin Palloilijat on solminut sopimukset kahden uuden pelaajan kanssa. Jussi Helander, 20, siirtyy Sinimyrskyyn EuPasta ja Niko Soini, 18, puolestaan MuSa3:sta, jossa hän on iskenyt tällä kaudella 5 maalia. Molemmat nähdään mahdollisesti PoPan riveissä jo sunnuntain 30.8. pelissä.

Vasempana laitalinkkinä ja 10-paikalla viihtyvä Niko Soini kertoo kiinnostuksen PoPassa pelaamiseen heränneen joukkueen tekemisen meiningin ansiosta.
”Pidän 'totisemmasta' jalkapallosta ja on hieno päästä pelaamaan Nelosta mahdollisesti jo ensikaudella. Tavoitteenani pitkällä aikavälillä on korkeammat sarjatasot”, Niko kertoo.

PoPan edustusjoukkueen päävalmentaja Juho Lehtonen hykertelee tyytyväisyydestä Nikon siirtoon.
”Olen jo pidemmän aikaa seurannut tätä taitavaa ja työteliästä hyökkäyspään pelaajaa. Nikon kanssa tässä heti alkuun on tullut selväksi, että hän haluaa kehittyä ja sopii jengiin myös sosiaalisesti.”

Maalivahtina pelaava Jussi Helander sanoo saaneensa PoPan toiminnasta hyvät suosittelut.
”PoPassa aiemmin pelannut kaverini kehui joukkuehenkeä ja valmennusta – ja ne jutut pitivät paikkansa. Se on myös motivoivaa, että PoPan tavoitteet ovat kovemmat kuin muilla alasarjajengeillä”, Jussi kertoo syistä PoPaan siirtymisen taustalla.
”En ole näin hyvähenkistä porukkaa nähnyt ja iso peukku sille”, Jussi toteaa lopuksi.

”Jussi on todella reipas nuori mies, joka sopii joukkueen permanentiin hyvin. Pelaa hyvin jalalla ja osaa ohjata peliä. Uskon, että Jussi tulee olemaan tulevien vuosien kivijalka PoPassa”, Juho Lehtonen summaa mietteensä Helanderin siirrosta.

Ottelu PoPa – Ikiri UK:n tekonurmella sunnuntaina 30.8. klo 18.15

Sivuston toteutus | Kukumo Creative