Porin Palloilijat

PoPan parhaat palkittiin

Julkaistu: 17.10.2015 - 15:55

Porin Palloilijoiden menestyksekäs kausi 2015 sai sinetin perjantaina, kun jaettiin perinteiset palkinnot edustusjoukkueen parhaille suoriutujille.


Vasemmalta oikealle: Jukka Vehmas, Rami Välimäki ja Anthony Castan.

Vuoden pelaaja 2015 -palkinnon sai Anthony Castan. Palkinto myönnetään joukkueen valmentajien sekä seuran johtokunnan valitsemalle pelaajalle.

Sinimyrskyn kunkku 2015 -palkinto myönnettiin myös Anthony Castanille. Palkinto myönnetään joukkueen tärkeimmälle pelaajalle ja valinnan tekevät pelaajat itse.

Maalitykki 2015 -palkinto meni Rami Välimäelle, joka teki kauden aikana yhteensä 9 maalia ja samalla oman maaliennätyksensä. Palkinto myönnetään kauden aikana eniten maaleja tehneelle pelaajalle.

Tsemppari 2015 -palkinnon sai Jukka Vehmas. Palkinto myönnetään pelaajalle, joka on joukkuehengen nostattaja, rennon ilmapiirin luoja ja mahtava tyyppi.

Taistelija 2015 -palkinto ojennettiin Anthony Castanille. Palkinto myönnetään pelaajalle, joka ei jätä yhtään pelitilannetta kesken ja antaa kaikkensa joukkueen puolesta niin harjoituksissa kuin peleissäkin.

PoPa onnittelee kaikkia palkittuja ja kiittää joukkueen eteen tehdystä työstä!

Sivuston toteutus | Kukumo Creative