Porin Palloilijat

Porin Palloilijat nousi Neloseen

Julkaistu: 03.09.2015 - 14:32

Porin Palloilijat nousee 2.9. FC Ankkalinnasta otetun voiton turvin sarjaporrasta ylemmäs Satakunnan Neloseen. PoPa on tällä hetkellä Vitosessa kakkospaikalla 37 pisteellä ja etumatkaa kolmantena olevaan TOVE2:een 14 pistettä. Voiton myötä ero kasvoi niin suureksi, että PoPa ei voi enää tippua sarjanousijan paikalta kolmannelle sijalle. Taistelu Vitosen kärkipaikasta Koiton kanssa jatkuu kuitenkin vielä.

Vitosen kaksi parasta joukkuetta nousee kauden päätteeksi. Tällä hetkellä sarjassa ensimmäisenä on Noormarkun Koitto myös 37 pisteellä, mutta PoPaa vähemmän otteluita pelanneena.

Voitto FC Ankkalinnasta tuli murskalukemin 1-8. PoPan maalintekijöinä kunnostautuivat erityisesti Niko Soini, Rami Välimäki ja Anthony Castan, sillä jokainen iski pallon kaksi kertaa Ankkalinnan verkkoon. Maalin makuun pääsi myös kentällä nähty PoPan päävalmentaja Juho Lehtonen.

Lehtonen oli pelin jälkeen onnellisissa tunnelmissa.

”Tällä kaudella kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan. Tavoite saavutettiin ja tosi tyytyväinen olen. Sitoutunut aktiivinen ryhmä mahdollistivat nousun. Pelillisesti olemme ehkä jopa edellä aikataulusta”, Juho kertoo.

”Ensi kaudella ollaankin sitten jo oikeassa jalkapallosarjassa ja haasteet kovenee. Pidän ajatuksesta pelata Nelosta PoPan kanssa”, Juho sanoo ja luo katseen jo seuraavaan kauteen.

PoPalla on vielä jäljellä neljä peliä ennen kauden päättymistä. Seuraava ottelu pelataan jo tänä sunnuntaina, kun ReKu saapuu Sinimyrskyn vieraaksi.

PoPa - ReKu sunnuntaina 6.9. klo 18. 15 @ UK tekonurmi

Sivuston toteutus | Kukumo Creative