Porin Palloilijat

Regions Cupin 2. kierros arvottu!

Julkaistu: 19.04.2016 - 14:35

Palloliiton toimistolla on tänään arvottu Regions Cupin toisen kierroksen otteluparit. PoPan kannalta arvontatulos on erittäin mielenkiintoinen, tiedossa on  vieraita Turusta, Åbo IFK jotka pelaa Turun piirin Kolmosta. Vierailun mielenkiintoa lisää se, että heidän maalissa pelaa kausilta 2008-2009 PoPasta tuttu Peter Huuhka. Ottelun ajankohta tiedotetaan myöhemmin, mutta toisen kierroksen ottelut tulee pelata viimeistään 15.5.

“Åifk pelasi viime kaudella Kakkosessa ja ovat siis pari pykälää meitä kovempia. Tälle kaudelle heille on tullut uusi valmentaja ja pelaajistossa on saattanut vaihtuvuutta olla. Oletettavasti hyvin liikkuva ja taitava porukka silti.”  kommentoi PoPan Turun vahvistus Sampo Tuominen tulevaa vastustajaa.

PoPa pääsi ensimmäisen kerran Regions Cupissa toiselle kierrokselle kaadettuaan Lauttakylän Lujan numeroin 0-2 Pellonpuiston hiekkakentällä pelatussa ottelussa. Ottelu oli selkeästi Sinimyrskyn hallinnassa, vaikka omia vahvuuksia ei kentästä johtuen täysin päästy käyttämään.

Vaikka tuleva vastustaja on vaikea, niin Cupissa kaikki on mahdollista. “Ensimmäisellä kierroksella hoitivat oman Vitosen vastustajansa (SC Wolves) lukemin 5-0, mutta Kolmosen avauksen hävisivät Turun Weikoille 1-3. Täydellisellä onnistumisella ja tiukalla puolustuksella on kuitenkin saumat jatkoon” Sampo kommentoi tulevaa ottelua.

Sivuston toteutus | Kukumo Creative