Porin Palloilijat

Seurojen Palloliitto-hanke rakentaa suomalaisen jalkapallon huomista

Julkaistu: 21.06.2017 - 11:39

Me allekirjoittaneet seurat haluamme tuoda yhdessä esille näkemyksemme, koskien työn alla olevaa Seurojen Palloliitto-hanketta. Aiheesta on käyty vilkasta keskustelua koko hankkeen valmistelun ajan. Puheenvuorot ovat olleet sekä puolesta että vastaan, ja onkin tärkeää, että tämän mittakaavan muutoksesta keskustellaan. 

Seurojen Palloliitto-kehitysohjelman tavoitteena on saada hyödynnettyä jalkapallossa jo olemassa olevat resurssit palvelemaan seuroja parhaalla mahdollisella tavalla. Uudistuksen tarkoituksena on samalla Palloliiton hallintomallin selkeyttäminen ja seurojen suoran vaikuttamisen lisääminen. Näiden tavoitteiden tarpeellisuutta tuskin kukaan kyseenalaistaa. Maailma muuttuu koko ajan ja muutokseen voi reagoida kahdella tavalla. Me haluamme, vanhasta tiukasti kiinnipitämisen sijaan, olla mukana maailman muutoksessa ja olla mukauttamassa liiton toimintoja tähän päivään sopiviksi ja seurojen tarpeita vastaaviksi.

Muutos herättää aina myös vastustusta, mutta me Palloliiton jäsenseuroina koemme, että palveluiden parantaminen, järjestelmiä kehittämällä ja tukitoimintoja yhdistämällä, on tavoittelemisen arvoista. Suomalaisen jalkapallon resurssit tulee saada nykyistä paremmin kenttätoiminnan käyttöön, ja tämä on mahdollista saavuttaa toimintoja nykyaikaistamalla sekä hallintomallia suoraviivaistamalla.

Suomalaista jalkapalloa tulee viedä eteenpäin yhteistyöllä ja rohkeasti tulevaisuuteen katsoen. Seurojen Palloliitto-kehitysohjelma on työkalu, millä parannetaan suomalaisten jalkapalloseurojen toimintaedellytyksiä. Me allekirjoittaneet seurat annamme täyden tulemme Seurojen Palloliitto-hankkeelle ja uskomme, että jälkeenpäin katsoen juuri tämä hanke on ollut keskeinen tekijä suomalaisen jalkapallon nousun käynnistämisessä.

Jalkapalloterveisin,

Jaana Kuusilehto
Euran Pallo ry

Matti Uusen
FC Eurajoki ry

Jarkko Westerlund
FC Jazz Juniorit ry

Jaana Österman
FC Rauma ry

Jari Luhtanen
Harjavallan Pallo ry

Päivi Vaajakari
Karhu-Futis ry

Ville Seppä
Laitumen Pallo ry

Mikko Ojapelto
Lauttakylän Luja ry

Pekka Luoma
Merikarvian Into ry

Mikko-Tapio Mattila
Musan Salama ry

Riku Aro
Nakkilan Nasta ry

Senja Inberg
Noormarkun Koitto ry

Jarmo Savikurki
Pallo-Iirot ry

Vesa Tomberg
Pihlavan Työväen Urheilijat ry

Joni Hiltunen
Porin Palloilijat ry

Veikko Mäkelä
Reposaaren Kunto ry

Henri Karjalainen
Toejoen Veikot ry

Rauno Rantanen
Vanhankylän Alku/FC Ulvila

Sivuston toteutus | Kukumo Creative