Porin Palloilijat

Sinimyrskylle rutiininomainen voitto

Julkaistu: 08.06.2015 - 09:56

Kauden neljänteen peliin PoPa sai vieraita Luvialta, kun oli Luvian Vedon vuoro tulla koittamaan parastaan ja yrittämään Sinimyrskyn voittoputken katkaisemista. LuVen yritys ei riittänyt, vaan PoPa kaatoi luvialaiset 3-0 (0-0)

Avaus: Ahtiainen, Lahtinen, Tuominen, Castan, Vehmas, Akkanen, Söderlund, M. Dahlman, Warzecha, Hytti, Pärna

Penkillä: Hakala, Lehtonen, Kirvesmäki, Jones, J. Dahlman, Välimäki, Kettunen, Heinonen

Ottelun sävel oli alusta lähtien selvä. PoPa hallitsi peliä ja LuVe yritti kaikin keinoin tukkia maalinedustansa, jotta Sinimyrsky ei pääsisi maalipaikoille. Ensimmäisen kerran Sinimyrsky mursi LuVen puolustuksen 9. minuutilla, kun Markus Hytin ovelasta syötöstä vaarallinen saksalainen Carsten Warzecha viiletti laidalta boxiin ja syötti toiseen aaltoon Gert Pärnalle, mutta Pärnan laukaus karkasi harakoille.

LuVe esitti vaarallisuuttaan 11. minuutilla, kun luvialainen tinttasi kiperän kudin kohti takanurkkaa, mutta PoPan maalivahti Roope Ahtiainen pääsi venyttämään juuri ja juuri näppinsä väliin.

Tämän tilanteen jälkeen ottelussa alkoi seesteinen jakso, jossa PoPa hallitsi peliä jatkuvasti, muttei keksinyt tarvittavia avaimia Luven puolustuksen lukon avaamiseen. Toiselle puoliajalla lähdettiinkin peliä kuvaavasti 0-0 -lukemissa.

Toiselle puoliajalle Sinimyrsky sai unelmastartin, kun alkukaudella useassa ottelussa ratkaisijan roolissa ollut Warzecha pelasi nopean seinäsyötön Hytin kanssa ja lähetti maanuoliaisen kohti takanurkkaa siirtäen PoPan 1-0 -johtoon.

Warzecha sai kunnian tehdä myös 2-0 -maalin 73. minuutilla Anthony Castanin erinomaisesta pystysyötöstä, josta Warzecha itseluottamusta puhkuen myllersi kohti boxia ja maalasi kliinisesti.

Myös vaihtopelaajat onnistuivat, kun kentälle tulleet Joni Kirvesmäki ja Niko Kettunen juonivat 77. minuutilla 3-0 -maalin. Kirvesmäki vapautti Kettusen läpiajoon eikä Kettunen erehtynyt vaan pisti pelivälineen pomminvarmasti verkon perukoille.

PoPa voitti ansaitusti 3-0 ja venytti voittoputkeaan neljään otteluun. Seuraavan ottelun Sinimyrsky pelaa Lauttakylän Lujaa vastaan 14.6. klo 18.15 UK:n tekonurmella. Tervetuloa!

Sivuston toteutus | Kukumo Creative