Porin Palloilijat

Tuttu hyökkääjä tekee paluun!

Julkaistu: 02.03.2016 - 16:00

Porin Palloilijat vahvistuu tutulla hyökkääjällä. Kaudella 2013 Sinimyrskyssä pelannut Karri Laihonen siirtyy Luvian Vedosta kantamaan taivaansinistä paitaa.

Viime kerralla Karri valtasi paikan avauksesta ja pokkasi kauden päätteeksi Vuoden pelaaja-palkinnon, joka jaetaan seuran parhaalle pelaajalle. Myös Sinimyrskyn kunkku- palkinto meni hänelle, kun edustuksen pelaajat valitsivat keskuudestaan kauden parhaan. Karri oli myös pidetty persoona pukukopissa, joten oli pienehkö kolaus kun hän päättikin kauden jälkeen siirtyä Luvialle. Mutta nyt hän on täällä taas!

“PoPa on kilpailullinen jengi, jolla on upeat fanit. Viime kerrasta jäi hieno fiilis, vaikka visiitti jäikin yhden kauden mittaiseksi. Valmentaja Lehtosen kuuluisa pre-season -mylly on sellainen, mikä jokaisen itseään kunnioittavan futaajan pitää kokea. Mies on muutenkin (kentän ulkopuolella) hyvin mukava mies ja tehnyt satakuntalaiselle alasarja-futikselle saman, mitä The Beatles teki populäärikulttuurille.” Kommentoi Karri paluutaan Sinimyrskyyn.

PoPan viime kauden suurin kompastuskivi oli maalinteko. Vaikka Sinimyrsky suurinta osaa peleistä dominoi tylysti, maalin tekeminen oli ylitsepääsemättömän vaikeaa. Tämä saattoi olla yksi ratkaiseva tekijä, että viime kauden sijoitus oli toinen. Maaleja siis tullaan odottamaan Karrilta, joka kaudella 2013 PoPan paidassa tykitti 14 maalia ja voitti sisäisen maalipörssin. Maaleja olisi syntynyt varmasti paljon enemmänkin, mutta tuolloin kausi päättyi kesken ikävän loukkaantumisen takia. Nyt mies on iskussa.

Karri kertoikin tulevan kauden odotuksistaan näin:Pyrin nöyrästi auttamaan joukkuetta jokaisessa tilanteessa ja olemaan toimiva ratas Popan hermeettisessä koneistossa. Haluan olla osa joukkuetta, joka jättää historiallisen muistijäljen Satakunnan Neloseen uskomattomalla kollektiivisella pallonhallintapelillään. Toivon, että Sinimyrsky riehuu vapaana ja pysäyttämättömänä seuralegenda Kalle-Axel Anttilan viitoittamalla tiellä!”

Joukkueen kokoonpano on elänyt talven aikana hieman. Joukkuetta pyritään vahvistamaan vielä ainakin muutamalla pelaajalla. Valitettavasti on ajauduttu taas joka keväiseen murhenäytelmään, että kokoonpanossa ei ole yhtään maalivahtia. Joten kahta maalivahtia haetaan toden teolla.

Joukkueen kokoonpanon näet täältä:http://porinpalloilijat.fi/edustusjoukkue/pelaajat

 

Sivuston toteutus | Kukumo Creative