Porin Palloilijat

Uusia pelaajia!

Julkaistu: 06.04.2016 - 16:49

Sinimyrskyyn on keväällä liittynyt kolme uutta pelaajaa. He kaikki ovat esiintyneet jo taivaansinisessä paidassa harjoitusotteluissa ja esitykset ovat olleet positiivisia.

 

Otto Saarni on vanha tuttu jo aikaisemmilta kausilta. Hän siirtyi 2014 kesken kauden Toejoen Veikkojen kakkosjoukkueeseen, mutta nyt hän palaa kotiin. Otto pelaa hyökkääjänä tai laiturina. Väkevä onkin aloitus ollut, 3 harjoitusottelua ja 4 maalia.

 

Yksi uusista pelaajista saapuu Kokkolasta. Sami Räisälä vahvistaa jatkossa PoPan keskikenttää. Hän on pelannut viime vuodet Nelosta KPV-akatemiassa. 

 

Kolmas uusi pelaaja tulee Turusta, Turun Palloseuran ja Kaarinan Poikien kasvatti Carolus Manninen. Hän viihtyy laiturin tontilla ja pelasi viime kaudella Luvian Vedossa. Carolus on esiintynyt kahdessa harjoitusottelussa pre-seasonilla.

“Samista ensivaikutelma on ollut, että tuo urheilullisuutta ja pallollista varmuutta keskikentälle. Carolus on monikäyttöinen hyökkäyspään pelaaja, jolta voi odottaa tehoja. Otto tuo joukkueeseen fyysisyyttä ja juoksuvoimaa. Häneltä voidaan myös odottaa tehoja.” Kommentoi PoPan valmentaja Juho Lehtonen.

“Maalivahtiosasto on vielä hieman kysymysmerkki, mutta toivottavasti pääsemme pian julkaisemaan iloisia uutisia. Lisäksi joukkueeseen haetaan vielä muutamia täsmävahvistuksia.” Kommentoi joukkueenjohtaja Toni Järvi pelaajatilannetta. 

Sivuston toteutus | Kukumo Creative