Porin Palloilijat

Valmentaja Marko Räsänen odottaa jo innolla tulevaa syyskautta

Julkaistu: 14.07.2019 - 20:00

Porin Palloilijoiden edustusjoukkueen kausi on nyt puolessa välissä. Kevään mittaan pelejä pelejä kertyi yhteensä 11 kappaletta, joista voittoja oli kuusi, tasapelejä kertyi kaksi ja häviöitä kolme. Yhteensä pisteitä Sinimyrkyllä on kasassa 20 maalisuhteen ollessa +7 (24-17). Sijoitus Länsi-Suomen Vitosen Satakunnan lohkossa on kolmas. Otteluita PoPalla on jäljellä vielä 11.

 

Valmentaja Marko Räsänen odottaa jo innolla tulevaa syyskautta: "Kevätkausi on ohi ja kausi aloitettiin kotiottelulla ToVe 2:sta vastaan 27.4.2019 UK Tekonurmella.

Kuitenkin kevätkausi oli haasteellinen lukuisten loukkaantumisten ja poissaolojen suhteen. Yhteenkään peliin emme saaneet samaa avauskokoonpanoa jalkeille. Pelit oli tiukkoja, mikä oli hyvä asia kehittyäksemme paremmaksi joukkueeksi. Nyt kun syyskausi pyörähtää käyntiin, niin aloitamme kotiottelulla keskiviikkona 24.7.2019 UK Tekonurmella FC Eurajokea vastaan. Odotukseni syyskautta varten ovat hyvät, sillä alamme saamaan mahdollisesti kaikki pelaajat takaisin rinkiin. Kausi huipentuu sunnuntaina 6.10.2019 Nakkilan Nastaa vastaan ja toivottavasti saamme juhlia nousua Länsi-Suomen Neloseen. Tiukkaa vääntöä on kuitenkin luvassa jokaisessa pelissä. Kotiotteluissa fanimme tuki olisi tarpeen, sillä silloin saisimme niin sanotun 12 pelaajan kentälle. Ja tietenkin myös vieraspeleihin olisi hyvä saada faneja paikalle, sillä matkat eivät ole pitkiä täällä Satakunnassa."

 

Edustusjoukkueen kausi jatkuu keskiviikkona UK Tekonurmella 24.7 klo 19.30, kun vastaan asettuu FC Eurajoki. Otteluun on vapaa pääsy!

 

Sivuston toteutus | Kukumo Creative